Junius

30

2017

BABAKÁRTYA

Nagyon nagy örömmel mutatom be Nektek a most megjelent új termékemet, a Babakártyát! ❤ 
Már hónapokkal ezelőtt megszületett az ötlet, csak a folyamatos időhiányom miatt eddig csúszott a kivitelezés. 
A babák fotózásához használható 20 darabos kártyacsomag 2 féle verzióban készült el: a kislányoknak  rózsaszín, a kisfiúknak menta színben. Nagyon sokféle kivitelben érhetők el ezek a manaság
divatos úgynevezett "milestone kártyák" az érdeklődők számára,
én picit másmilyennek képzeltem el az én változatomat.
Elhagytam a babás motívumokat, és bátran nyúltam a fekete színhez.Egy nagyon letisztult, skandináv stílusú pakkot képzeltem el, sok-sok pöttyel, csíkkal és egyéb egyszerű mintákkal.
Alapvetően a mintákra és a tipográfiára helyeztem a hangsúlyt, szerettem volna, ha itt most a betűk a főszereplők, nem kis macik, nyuszik, pillangók.

A kártyák végigkísérik a babák első évét, és a fontosabb dátumok,
események kártyáival akár otthon, akár műteremben fotózhatjuk őket. Aztán ha letelt az év,  akár egy tabló is készíthető a kártyákból, amit akár az elkészült fotókkal is kiegészíthetünk.
Így egy csodás emlék készülhet a babák első évéről. 
Fontos szempont volt a tervezés során, hogy különleges, elegáns csomagolást kapjanak a kártyák. Ehhez külföldről kellett rendelnem a dobozokat, de boldog vagyok, mert így pont olyan lett az elkészült kis csomag,amilyennek megálmodtam. A gyönyörű papírdobozoknak köszönhetően akár ajándékba is vihetitek a kártyákat,nincs is ennél kedvesebb megleptés, hiszen egy teljes évig használhatja a család. 

Az oldal csak a működéséhez feltétlenül szükséges Cookie-kat használja. Hogyan védjük az adataid? Bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban.
OK